Job

Er du vores nye VVS- og energimontør?

Vi søger en ny VVS- og energimontør til vores team, der kan håndtere og udføre almindelige serviceopgaver, ny-installation af luft til vand varmepumper og jordvarme, samt udskiftning af gaskedler. Vores svend har efter 11 år hos os valgt at søge nye udfordringer, og derfor søger vi nu en ny svend til at dække det meste af Midtsjælland.

En rummelig arbejdsplads

Vi er en god og rummelig arbejdsplads, hvor vores medarbejdere har lang anciennitet. Arbejdsopgaverne kan være meget forskellige, og vi kører i en radius af cirka 20 km fra Glumsø. Vi stiller bil og telefon til rådighed.

Vores team består i dag af Ib, som ejer og styrer virksomheden, samt vores to dytige svende, Morten og Nikolaj. Vi arbejder tæt sammen og vi hjælper og sparer med hinanden, hvis vi står overfor nye ukendte opgaver.

Vi giver altid vores kunder den bedste service, og vi har mange loyale kunder som vi har serviceret i mere end 20 år. Vi sætter derfor service og godt håndværk øverst for at give kunden den bedst mulige oplevelse og færdige stykke arbejde. Du kan læse mere om os her.

Du er omstillingparat og servicemindet

Vi forventer at du er omstillingsparat, kan arbejde selvstændigt og trives med en alsidig arbejdsdag, mens du samtidigt yder en god kundeservice. Derudover forventer vi at du har erfaring med serviceopgaver fra en lignende stilling som VVS’er eller energimontør, og har kørekort.

Endvidere forudsætter denne stilling at du er parat til at arbejde i et mindre team oftes køre ud til vores kunder på egen hånd.

Erfaring er ikke et krav, men det tilgodeses. Du skal endvidere kunne begå dig både mundtligt og skriftligt på dansk.

Tiltrædelse

Tiltrædelse hurtigst muligt, eller efter aftale.

Ansøgning

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til Ib på tlf. 40 37 38 03. Send gerne ansøgning og CV til nordmark.vvs@mail.dk.

btt