Blikkenslager

Ib Nordmark VVS er også blikkenslager, og kan hjælpe dig med reparations- og blikkenslagerarbejde på Midtsjælland og i Næstved. Blandt meget andet kan vi hjælpe med at udskifte zink tagrender og kvisttage, men også meget andet.

En zinktagrende holder længere

Skal du have ny tagrende så er det noget vi kan hjælpe med. Ved at vælge en zinktagrende så får du en tagrende i høj kvalitet der ofte holder i mere end 50 år, modsat de billigere tagrender af plast med gummipakninger. En zinktagrende er et moderne valg både til renoveringsprojekter og nye byggerier, da den både giver et eksklusivt og moderne look.

Vi har blandt andet hjulpet Fødevarestyrelsen i Ringsted med at få udskiftet zinktagrender. Noget af dette arbejde kan du se på disse to billeder:

Kviste med zinkbelægning

Skal du have lavet en kvist i dit tag, så kan vi som blikkenslager hjælpe med zinkbelægningen. Det samme kan vi gøre, hvis du får renoveret din kvist eller skal have udskiftet belægningen med zink. En zinkbelægning giver din kvist et moderne udtryk og kræver ingen vedligeholdelse, samtidig med at den holder i mange år fremover.

Få et tilbud af en erfaren blikkenslager

Udover tagrender og kvistbelægninger, så kan vi også hjælpe med en masse andet blikkenslagerarbejde. Har du en anden type opgave, så er du meget velkommen til at kontakte os for en snak.

Ring eller skriv gerne til os og få en uforpligtende snak om dit blikkenslagerarbejde.

btt