Gulvvarme

Vi har mange års erfaring i at anlægge gulvvarme både i nye og ældre huse. Derfor hjælper vi dig gerne med at træffe en god beslutning og give dig et godt tilbud på installation og opsætning.

Gulvvarme giver god komfort

Ved at få installeret gulvvarme behøver du ikke længere fryse fødderne, og når man ikke fryser fødderne føles temparaturen mere behagelig. Samtidigt hjælper gulvvarmen med at opvarme rummet mere jævnt end hvad konventionelle radiatorer kan. Udover det, så har du ingen vedligehold ved gulvvarme, modsat radiatorer.

Installation og opsætning af gulvvarme

Vi kan hjælpe med at installere slangerne i gulvet og tilslutte det til gulvvarmestyringen. Jo flere termostater du har tilsluttet, jo bedre kan du regulere de forskellige rum og derved optimere varmen og øge komforten.

Der findes forskellige typer af varme i gulvet, men vi anbefaler altid vandbaseret varme i gulvet. Varme i gulvet kan fås til mange typer af gulve, så uanset om du har betongulv, klinker eller trægulv, så har du mulighed for at få varme i gulvet.

Hvordan virker vandbaseret gulvvarme?

Den bedste måde at få varme i gulvet er med en vandbaseret løsning. Dette fungerer ved at der bliver lagt slanger under gulvet, som så bliver fyldt med varmt vand der varmer gulvet op. Det giver gulvet en jævn opvarmning på alle kvadratmeter, hvor rummet også bliver varmet mere jævnt op end ved radiatorer. Slangerne kan deles op i flere kredse således man har mulighed for at styre varmen bedre i de forskellige rum.

Vi hjælper dig gerne

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud på en gulvvarmeløsning, så er du velkommen til at kontakte os.

btt