VVS ekspertise på mange områder

Hos Ib Nordmark VVS har vi mere end 25 års erfaring indenfor VVS arbejde. Vi tilbyder VVS arbejde på det meste af Midtsjælland og Næstved. Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive for en uforpligtende snak.

Hos Ib Nordmark kan vi klare de fleste VVS opgaver

Vi kan tilbyde VVS arbejde indenfor en bred vifte af produkter. Herunder kan du blandt andet læse mere omkring:

Nyt toilet eller badeværelse

Hvis I går om drømmer om et nyt toilet eller badeværelse som kan vi hjælpe jer. Vi har igennem mange år renoveret og lavet mange nye toiletter og badeværelser, derfor kan vi også hjælpe jer med at realisere jeres drømme og ønsker. Vi kan også tilbyde jer en Badmobil mens jeres badeværelse bliver renoveret, så bliver hverdag lidt lettere mens renoveringen står på.

Vi har en masse gode leverandører, hvor I kan få en masse inspiration til hvordan jeres nye badeværelse kan se ud. Læs mere om hvordan vi kan hjælpe jer med at realisere jeres toilet eller badeværelsesdrømme her.

Luft til vand varmepumper

Varmepumper er et af vores specialer, og vi har igennem tiden monteret mange varmepumper i Næstved og på Midtsjælland. Med en luft til vand varmepumpe opvarmer i husets rum via gulvarme og eksisterende radiatorer. Endvidere kan en luft til vand varmepumpe også opvarme vandet i hanerne, hvilket giver bedre udnyttelse af varmen. Læs mere om vores luft til vand varmepumper her.

Jordvarmeanlæg

Med jordvarme får du opvarmet huset og vand via varme fra jorden. Dette er blevet en meget populær opvarmningsform da det er både er Co2 besparende og samtidig sparer du også penge med denne løsning. Jordvarme er derfor en miljøbevidst måde at opvarme dit hus. Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig med at få et jordvarmeanlæg her.

Gulvvarme

Hvis I ønsker et at få lavet gulvvarme i et nyt eller ældre hus, så kan vi hjælpe. Vi har nemlig mange års erfaring med anlægning af gulvevarme. Uanset om I har betongulv, klinker eller trægulv, så kan I få lavet varme i gulvet. I kan læse mere om hvilken slags gulvvarme vi kan tilbyde her.

Oliefyr

Hos Ib Nordmark laver vi service på oliefyr, samt udskifter forældede oliefyr med et nyere oliefyr med kondenserende kedel. Ved at udskifte jeres oliefyr giver det samtidig en bedre økonomi. Læs mere om service og udskiftning af jeres oliefyr her.

Gasfyr

Vi har mange års erfaring med opsætning og service på gasfyr. Hvis I ønsker et service eller opsætning af et nyt gasfyr så kontakt Ib. Vi anbefaler at I får lavet service på jeres gasfyr hvert andet år, hvis et gasfyr ikke kører som det skal, kan de resultere i øget omkostninger og det kan i værste fald være farligt. Læs mere om gasfyr her.

Ring og få et godt tilbud på din VVS opgave

Hvis du ønsker et godt tilbud på jeres VVS opgave, så ring eller skriv til Ib, så hjælper han jer med at realisere jeres drømme og ønsker.

btt