Den glade VVS’er blev til Ib Nordmark VVS

I 1994 startede Ib Nordmark virksomheden op i Glumsø, under brandet ”Den glade VVS’er”. Dette er han stadig i dag, efter 26 år.

Ib Nordmark VVS har eksistereret siden 1994, og består i dag af Ib, som ejer og styrer virksomheden, vores to svende, Nikolaj og Morten. Birthe styrer alt det administrative i virksomheden.

Ib og Birthe styrer den daglige drift af virksomheden, hvor Ib tager sig af kunder, tilbud og arbejdsopgaver. Birthe tager sig af de administrative opgaver såsom regninger, løn, regnskab m.m. 

Vores to svende Nikolaj og Morten har begge været i virksomheden i mange år. Begge vores svende er rigtige gode til deres håndværk og de yder hver dag en helt fantastisk service for vores kunder. Kunder som de har lært at kende gennem deres tid i virksomheden. Vores svende er klart vores største styrke, og vi sætter derfor meget stor pris på dem.

Nikolaj har været med os siden 2006, hvor han kom i lære hos os. Nikolaj er en kanon dygtig VVS’er og han har specialiseret sig inden for oliefyr, gasfyr, varmepumpeservice og gulvvarme. Læs mere om dette her, og se hvad vi kan tilbyde jer.

Morten har været en del af virksomheden siden 1996, hvor han blev ansat som svend. Morten er en yderst kompetent VVS’er som har særlig dygtig til blikarbejde, nye badeværelser og en masse andet. Han er kreativ og han giver aldrig op – selv når en VVS opgave kan være udfordrende.

Hos Ib Nordmark VVS gør vi meget for at være med på de nyeste trends inden for varmepumper, energi og sanitet. Vi interesserer os for bæredygtige løsninger som påvirker miljøet mindst muligt. Derfor sender vi også vores medarbejdere, inkl. chefen selv, på kursus regelmæssigt. Vi tager årligt på udstillinger for at se de nyeste udviklinger og designs inden for varmepumper, energi og sanitet.

Fra garagen derhjemme til værkstedet i Glumsø

Den 15. august 1994 startede jeg mit VVS-firma i garagen på vores daværende hjemmeadresse, Tyvelsevej 79 i Sandby. Inden da havde jeg taget en VVS-installatør eksamen i 1984, men da jeg var blevet 33 år, så var det nu eller aldrig.

I 1994 vedtog regeringen at alle vandforbrugere i Danmark skulle have monteret vandmålere på deres installationer, hvilket var det der satte skub i forretningen. Jeg kom ud og hilste på kunderne, monterede deres vandmåler, og var de tilfredse, ja så ringede de igen.

Der gik knapt et år inden vi måtte ansætte den første svend, og siden da har vi fået flere meget stabile svende. Nogle år senere flyttede vi værkstedet til Vetterslev, indtil vi i 2002 byggede vores nuværende værksted og kontor i Glumsø.

Vores fokusområde er bredt, ligesom dengang jeg startede. Alt fra blikkenslagerarbejde og olie-gas service, til nye installationer af gaskedler og kondenserede oliekedler. I dag laver vi også varmepumper og jordvarmeanlæg.

Samtidig har moderniseringer af badeværelser altid været en del af vores arbejde og tilbage i omkring 2011-12 installerede vi også solcelleanlæg.

Firmaets store styrke er vores to gode og stabile medarbejdere; Morten og Nicolaj, som vi råder over, og den lange anciennitet de har. Faktisk, har den medarbejder med kortest anciennitet været ansat i firmaet i 16 år.

Vores historie er god, men den er ikke færdig med at blive skrevet. Vi lever og ånder stadig for vores kunder! Kontakt os for en uforpligtende snak.

Ib Nordmark
btt