Varmepumper

Varmepumper er et eksplosivt voksende marked, hvor det kan være svært for forbrugerenen at vurdere hvad man skal være opmærksom på. Vi tilbyder rådgivning og teknisk beregning så du kan vælge den bedste varmepumpe. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud inden køb.

En luft til vand varmepumpe giver bedre indtjening og komfort

Modsat en luft til luft varmepumpe, så kan en luft til vand varmepumpe opvarme rummet via gulvvarme og eksisterende radiatorer. Det giver en bedre komfort. En luft til vand varmepumpe kan også opvarme det varme vand i hanerne, hvilket giver bedre udnyttelse af varmen.

Pas på forkerte opgivelser af varmepumpens effektivitet og indtjening

Nogle fabrikanter og leverandører opgiver tal for effektivitet (COP Værdi) eller indtjening der nogle gange ikke kan holde i virkeligheden. De tal man kan bruge til at give et mere retvisende billede af besparelsen er årsgennemsnittet.

I Danmark har vi et lidt mildere klima og derfor kan vi kan ofte opnå lidt større gennemsnitlig COP på 4- 5 når anlæggene kører perfekt.

En forkert dimensioneret varmepumpe er en dårlig forretning

Det er vigtigt at man vælger den rigtige varmepumpe for at sikre at den kører optimalt og er korrekt dimensioneret i forhold til husets størrelse. Hvis varmepumpen er for stor til det typiske forbrug kører den for lidt, og har for mange start/stop. Hvis varmepumpen er for lille kan den ikke følge med når der er allermest brug for det, og den bliver slidt op for hurtigt. Det er derfor vigtigt at man får lavet en grundig beregning af huset og familiens forbrug, så man kan vælge den bedste varmepumpe. Vi har lavet mange sådanne beregninger og hjælper naturligvis gerne.

Varmepumper er et af vores specialer

Vi har monteret mange varmepumper i Næstved og på Midtsjælland. Vi har mange glade kunder som får billig varme fra de varmepumper vi har monteret.

Send os en besked eller ring til os for en snak om hvordan en varmepumpe kan hjælper jer.

btt