Gasfyr – Installation & service

Vi laver nye installationer med gasfyr og laver alle typer af service på dit gamle. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på service eller nyt.

Gasservice på dit gasfyr

Vi anbefaler et gas-eftersyn hvert andet år. Det er en sikkerhed for at gaskedlen kører som den skal, og at installationen stadig er i orden. Et gasfyr der ikke er i orden er i bedste fald uøkonomisk, og kan i værste fald være farligt.

Vi sælger kun kvalitetsmærker

Vi anbefaler og servicerer gasfyr af mærkerne Viessmann, Bosch, samt Vaillant kedler. Ved at tilbyde installation og service af få mærker, kan vi sikre at vi kan tilbyde service med folk der har den fulde uddannelse i netop dit gasfyr, og har et stort lager af reservedele, så gasfyret hurtigt kommer til at fungere optimalt igen. Derfor er det også din garanti for at vi altid har reservedele på lager og den rette ekspertise til at få dit fyr op at køre igen, hvis uheldet skulle være ude.

Vi har et rigtig tæt samarbejde med vores leverandør, Viessmann, som producerer gaskedler af højeste kvalitet, og det er oftes sådan et vi anbefaler vores kunder. Læs mere om Viessmann gasfyr her.

Et nyt gasfyr kan spare på varmeregningen

Hvis du har en ældre model af slagsen, så kan en ny gaskedel spare dig for en masse penge. Nye gaskedler er nemlig langt mere energieffektive og udleder også mindre Co2. Derfor er nye modeller også mere miljørigtige end de gamle. Et par ekstra fordele er også at nye gaskedler har en lang levetid og kræver mindre vedligeholdelse og service.

Afhængig af din nuværende varmekilde samt forbrug og alderen på dit hus, så kan en ny gaskedel hurtigt spare dig for flere tusinde kroner. Kontakt os gerne for et uforpligtende snak samt en udregning af hvor meget du vil kunne spare ved et nyt gasfyr.

Her ses Ib i gang med at undersøge et Viessmann gasfyr i Ringsted
Her ses Nikolaj lave service på et Viessmann Gasfyr
btt