Totalentreprise

Hvis I står foran en større renoveringsopgave eller gerne vil bygge nyt badeværelse, så tilbyder vi at styre projektet for jer. Vi tilbyder en totalentreprise i Glumsø, Ringsted og Næstved områderne. Kontakt os for en snak omkring jeres projekt.

Vi har stor erfaring med styring af håndværker opgaver, hvor vi sørger for at finde de rette håndværkere. Dette kan være til murer-, tømrer-, elektriker- og maleropgaverne. Vores mange års erfaring i branchen gør at vi ved lige præcis hvilke håndværkere der er de bedste i området. Ved at lade os styre projektet sikrer vi jer en mere effektiv udførelse af arbejdet. På den måde vil vi kunne komme hurtigere i mål med opgaven. Vi udvælger de bedste håndværkere og står for alt fra koordinering af arbejdet til håndtering af uventede situationer. Med vores mere end 26 års erfaring i branchen har vi prøvet det meste.

En totalentreprise ved Ib Nordmark VVS er din garanti for en byggeproces der kører så gnidningsfrit som muligt. Vi lever af glade kunder og bestræber os altid på at give kunden den bedst mulige oplevelse. Netop det krav har vi også til alle andre håndværkere vi inkluderer i din byggeproces.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at få en uforpligtende samtale om hvordan vi kan hjælpe med en totalentreprise af dit byggeprojekt.

Totalentreprise
btt