Nyt toilet eller bad

Hvis I går med drømmen om et nyt toilet eller badeværelse, eller blot skal have renoveret det gamle, så kan vi hjælpe jer. Vi har igennem årene lavet mange nye toiletter og badeværelser, samt moderniseret eller renoveret ældre badeværelser.

Priser på nyt toilet eller helt nyt badeværelse 

Priser afhænger naturligvis af arbejdets omfang og de brugte materialer. Vi udarbejder gerne et komplet tilbud, så i får overblik over økonomien. Kontakt Ib for udarbejdelse af et tilbud.

Lej et badeværelse på hjul mens vi ordner jeres badeværelse

Mens jeres badeværelse er under renovering, så kan I leje vores BadMobil mens vi renoverer jeres badeværelse. Ved at leje vores BadMobil har I altid har et toilet med bad, hvilket gør hverdagen lidt nemmere i den tid hvor I ikke har jeres badeværelse til rådighed.

Vores samarbejdspartnere og leverandører

Vi vil anbefale jer at se nærmere på følgende hjemmesider hvor I kan få inspiration til hvordan jeres nye bad eller toilet skal se ud. Vi har et tæt forhold med disse leverandører, og har nøje udvalgt disse på baggrund af den høje kvalitet på deres produkter

  • Dansani – Dansani har et showroom i Kgs. Lyngby hvor I kan søge inspiration til hvordan jeres nye badeværelse skal se ud – Læs mere her.
  • Ifö – Ifö har endvidere også en udstilling i Albertslund – Geberit A/S, som I med fordel kan tage ind og få inspiration til hvordan jeres næste badeværelse skal se ud – Læs mere om deres udstilling her.
  • GROHE – GROHE leverer armaturer og haner i højeste kvalitet i et simpelt og stilfuldt design.

I er meget vedkommende til at kontakte Ib for en uforpligtende gennemgang af jeres badeværelsesdrømme.

btt