Jordvarmeanlæg

Vi har 10 års erfaring med jordvarme og jordvarmeanlæg. Vi har installeret mange anlæg omkring Næstved, Ringsted og Slagelse. Anlægene kører upåklageligt og har altid givet det ønskede afkast. Kontakt os gerne for en uforpligtende snak.

Store besparelser

Hvis anlægget er dimensioneret rigtigt og huset er velegnet, kan der være store besparelser på jordvarmeanlæg. Man kan ofte opnå besparelser på 50-60% i forhold til oliefyr, fjernvarme, og naturgas. Derfor vil et jordvarme anlæg ofte tjene sig selv hjem på mellem 5 og 10 år.

Tilskudsregler

Reglerne for tilskud ændres løbende. Kontakt os for de nyeste regler om tilskud og jeres mulighed for at få tilskud.

Priser og tilbud på jordvarme

Priserne på anlægget, og jeres fortjeneste, afhænger af hvor dyrt det er at installere anlægget, og hvor velegnet jeres hus er til formålet. Vi kan lave en beregning på anlæggets størrelse, pris og forventet tilbagebetalingsperiode for jer.

Vi kan beregne på jeres hus og forbrug, for at se om jordvarme er noget for jer. Kontakt os for et tilbud og en beregning på hvor meget I ville kunne spare med et jordvarmeanlæg.

Hvad er jordvarme og hvordan virker det?

Jordvarme er en opvarmningsform hvor man bruger varmen fra jorden til at opvarme huset og det varme vand. Jordvarmeanlæg er blevet mere og mere populært, dels fordi anlæggene er blevet bedre så man sparer flere penge, men også fordi det er en opvarmningsform der reducerer Co2 udslippet, samtidig med at anlæggene giver høj komfort for beboerne. Jordvarme er derfor en miljøbevidst måde at opvarme dit hus.

Jordvarme virker ved at man graver nogle plastslanger ned i haven. Typisk skal der bruges et frit areal på 4-500 m2 til formålet. Slangerne forbindes til en varmepumpe, der suger varmen ud af væsken der cirkulerer i slangerne, og afgiver varmen til huset og det varme vand. 

btt