Kontakt os her


  Priser og et godt tilbud

  Vi beregner gerne priser og laver uforpligtende tilbud, men det kræver naturligvis at vi kender opgavens omfang. Udfyld gerne formularen herover og vi vender straks tilbage med et godt tilbud.

  Ønsker du rådgivning om tilskud og regler

  Reglerne om tilskud ændres hele tiden. Hvis du er i tvivl om reglerne, så udfyld formularen herover, og få en snak med Ib omkring reglerne for tilskud.

  Vores kontor i Glumsø

  På kontoret kan man ofte møde både Birthe som sørger for alt det administrative arbejde i virksomheden, såsom regninger, løn og regnskab. Ib, som er ejer af virksomheden og VVS installatør sidder både på kontor og beregner tilbud og men har er også ude og snakke med vores kunder og udfører også selv VVS arbejde. Skriv til os i kontaktformuleren så kontakter Ib jer snarest.

  Vi er din lokale VVS’er

  Vi servicer en stor del af Midtsjælland og Sydsjælland – Såsom byerne Glumsø, Ringsted, Næstved, Sorø, Fuglebjerg, Herlufmagle og de omkringliggende landsbyer.

  Vi er en autoriseret VVS mester

  Det er mester selv, som kommer og kigger på arbejdet, beregner priser og giver tilbud. Gennem årene har Ib oparbejdet en stor ekspertise indenfor gasfyr, varmepumper, gulvarmeanlæg, jordvarme samt renovering af toilet og bad. Er du i tvivl om vi kan klare din opgave, så send en forespørgsel.

  Medarbejdere ved Ib Nordmark VVS

  Vi er i dag 2 svende og mester selv, som også er ude og udføre VVS arbejde når det kræves, og det gør det tit. Vores medarbejdere efteruddannes løbende og er ærlige, ansvarlige, kvalitetsbevidste og har respekt for kundens ting. Vi gør en dyd i at være servicemindede og have kunden i fokus.

  Vi tilbyder alt indenfor VVS mm.

  Vi tilbyder VVS-arbejde, oliefyr service, gasservice, varmepumpe rådgivning og meget mere, omkring Glumsø, Ringsted og Næstved, og de omkringliggende mindre byer. Udover VVS arbejde kan vi også give tilbud på blikkenslagerarbejde eller en totalentreprise på dit større projekt.

  btt